• https://www.facebook.com/ali.esmer.75641
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05493533125
Ürün ve Hizmetler
Saat



Aydın’da Ulaşım Masada: Yeni Dörtyol Kavşağı İçin Geri Sayım

Karayolları 2. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede kentin ulaşım yatırımları ele alınırken, yapımı tamamlanan Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı da gündeme geldi.

Aydın’da kent ulaşımını yakından ilgilendiren yatırımlar masaya yatırıldı. Karayolları 2. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Görüşmede, kent genelinde sürdürülen ulaşım yatırımları ve devam eden projeler değerlendirildi. Ziyaretin en dikkat çeken başlıklarından biri, yapımı tamamlanan Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı oldu. Aydın’da ulaşımın önemli noktalarından biri olan kavşağın, gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde sürücülerin kullanımına açılması planlanıyor.
ULAŞIM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Karayolları 2. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük ile Başkan Özlem Çerçioğlu arasındaki görüşmede, yalnızca Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı değil, Aydın genelinde devam eden yatırım ve projeler de ele alındı. Kent nüfusunun ve araç trafiğinin artmasıyla birlikte ulaşım altyapısının geliştirilmesi Aydın’ın önemli gündem maddeleri arasında yer alırken, görüşmede sürdürülen çalışmaların mevcut ulaşım ağına sağlayacağı katkılar değerlendirildi.
BÜYÜK’TEN ÇERÇİOĞLU’NA TEBRİK
Ziyarette Karayolları 2. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Başkan Özlem Çerçioğlu’nu Aydın’da gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Çerçioğlu da Büyük’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. Çerçioğlu, görüşmede ele alınan yatırım ve projelerin Aydın’a hayırlı olmasını diledi.
YENİ KAVŞAK İÇİN GÖZLER AÇILIŞTA
Yapımı tamamlanan Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı’nın hizmete girmesiyle birlikte bölgede ulaşımın daha düzenli hale gelmesi bekleniyor. Kavşağın ne zaman trafiğe açılacağı ise Aydınlı sürücüler tarafından merakla bekleniyor. Karayolları ve Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kent genelindeki ulaşım yatırımlarına ilişkin çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar48.935749.1318
Euro55.044155.2646
Hava Durumu